Vind je Sociaal Wijkteam bij jou in de buurt

Het Sociaal Wijkteam werkt wijkgericht, vul hieronder je postcode & huisnummer in om bij het juiste wijkteam terecht te komen.Heb je ondersteuning nodig?

Soms loopt het leven niet zoals je wilt. Geldzorgen, werkeloosheid, een onrustige thuissituatie, problemen met vervoer, eenzaamheid, gezondheidsklachten of andere zorgen. We hebben er allemaal weleens mee te maken. Jong en oud. En dan kan het prettig zijn wanneer er iemand in de buurt is die naar je luistert. Het Sociaal Wijkteam ondersteunt je in situaties waarin je er zelf niet meer uit komt. Onze professionals luisteren, geven advies en helpen je verder. De teams bestaan uit deskundigen op het gebied van welzijn, zorg, wonen, geld en werk. Heb je een vraag? Bel of mail gerust met het wijkteam in de buurt.

Meer informatie over de mogelijkheden vind je op de pagina’s ontmoeten, vervoer, zorg, werk, geldzaken, opvoeden en wonen.

Tijdens corona zijn de wijkteams gewoon bereikbaar. Je kunt ons bellen of mailen, en als dat nodig is een afspraak maken. Er zijn géén inloopspreekuren.

Oor voor jou

Wilt u informatie of advies over werk, inkomen, wonen, welzijn en/of zorg? Of heeft u behoefte aan iemand die meekijkt naar mogelijke oplossingen? Het Sociaal Wijkteam in uw buurt kan helpen. Bijvoorbeeld bij het maken van een plan om uit schulden te komen of weer werk te vinden bij langdurige werkloosheid.

Het Sociaal Wijkteam denkt met u mee als u vragen hebt over wonen, of als u zich eenzaam voelt, of te vaak verveelt, of als u huishoudelijke of persoonlijke zorg nodig hebt, en ook bij een moeizame relatie met familie of buren. U krijgt een steuntje in de rug.

Lees de klantverhalen

Slide Background

“Wij staan voor persoonlijk en laagdrempelig contact en gaan samen met jou op zoek naar oplossingen in je eigen netwerk, in de buurt of binnen het professionele netwerk. Samen zoeken, samen doen, samen creëren.” 

Wendy
Sociaal Wijkteam Zandvoort